lokförarutbildningar

ANSÖKAN ÄR NU ÖPPEN FÖR KURSSTARTER i:
Malmö, Sundsvall, Stockholm
Ansökan är öppen fram till 15 april

Lokförarskolan - att utbilda sig till lokförare

Med rötter i tidigare SJ-skolan i Mjölby har vi utbildat lokförare sedan 1977!

Denna grundutbildning till lokförare sker inom ramen för Yrkeshögskolan. Utbildningen ger dig breda kunskaper om lokföraryrket och nästan halva utbildningen är praktik. Efter utbildningen kan du välja att arbeta hos valfri operatör inom både person- och godstrafik.

Utbildningen är på heltid med flera dagars lärarledd undervisning varje vecka.

Praktiken görs hos olika operatörer runt om i landet.

LOKFÖRARUTBILDNING – MALMÖ

Lokförarskolan etablerar sig i Malmö! Ansökan är nu öppen, fram till 15 april. Läs mer om behörighetskraven här på hemsidan. Kursstart i september. Platsbunden utbildning 1 år. CSN-berättigande. Välkommen med din ansökan! Ansök här!

LÄS MER »

LOKFÖRARUTBILDNING – MJÖLBY

Det var här allt började, i knutpunkten Mjölby. Vår utbildningslokal ligger ett stenkast från stationen och vi har stora rymliga lokaler med tillgång till en tågsimulator och tågbana. Platsbunden utbildning 1 år. CSN-berättigande. KOMMANDE

LÄS MER »

LOKFÖRARUTBILDNING – STOCKHOLM

Vid Norra Europas största bangård, i Solna/Hagalund, utbildar vi nya lokförare. Till hösten startar vi upp en ny kurs.Ansökan är nu öppen, fram till 15 april. Platsbunden utbildning 1 år. CSN-berättigande. Ansök här! Utbildningsinnehåll

LÄS MER »

LOKFÖRARUTBILDNING – SUNDSVALL

Till hösten är det dags för kursstart i Sundsvall igen. En strategiskt placerad utbildning med stora möjligheter till anställning både inom gods- och persontrafik i regionen. Ansökan är nu öppen, fram till 15 april.

LÄS MER »

ProTrain webbplats använder kakor
(cookies) för att fungera på bästa sätt.

Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder dem.

Så använder vi cookies…